Mijn paard Lucky is een paard met een verhaal.
Hij komt uit Denemarken en is in 2009 bij de Oldenburger Hengstenkeuring in Vechta verkocht en als goedgekeurde hengst naar Nederland verhuisd. Hier is hij ruim 2 jaar bij een eigenaar geweest en heeft toen een ongeval met de trailer gehad. Hij bleek niet meer goed genoeg voor de sport en werd verkocht voor een symbolisch bedrag.
Toen in dat jaar ben ik hem gaan bijrijden en was het eigenlijk gelijk liefde op het eerste gezicht, al was hij lelijk en zag hij er slecht en mager en onverzorgd uit. Maar ik was weg van hem en toen is hij mij te koop aangeboden. Ik wilde hem een tweede kans geven en omdat ik wist hoe mooi hij eruit had gezien toen hij 2 jaar was had ik zoiets van dat gaat mij ook lukken! Omdat ik heel nieuwsgierig was en omdat ik niet kon geloven dat hij niet goed was ben ik bij Vera Wayper terecht gekomen en die heeft me Joey Philips geadviseerd.

En ik ben zo blij met Joey dat ze zoveel goeds voor mijn paard heeft kunnen betekenen in de behandelingen en ook de veranderingen van voer en supplementen.

Lucky is nu een mooi en een zelfverzekerd paard dat ons nooit in de steek laat en op dit moment in de L1 loopt zonder een enkel probleem. Maar mocht hij echt niet verder komen om wat voor reden ook! Hij gaat nooit meer weg.

Deze post is ook beschikbaar in: Engels