Joey heeft mijn paard Dahli in totaal drie keer behandeld. Ik was onder de indruk van haar eerlijke manier van werken. Ze liet mijn paard zeer in zijn waarde en legde mij goed uit wat zij deed. Tijdens de behandeling viel het mij op hoe zeer Dahli haar vertrouwde en hoe hij zich volledig kon ontspannen. Hij genoot zichtbaar van de behandelingen!

Al na de eerste behandeling waren de resultaten zichtbaar. Hij sprong beide kanten direct in de goede galop aan (iets wat hij daarvoor vaak niet deed) en hij schudde een stuk minder met zijn hoofd. Na drie behandelingen zag ik hem lichamelijk veranderen. Hij staat nu stabieler op zijn benen, gebruikt zijn rug beter en de bulten op zijn hoofd zijn mooi zacht geworden. Lichaam en geest zijn beter in balans en dat merk je in de omgang en tijdens het werk.