Teske, Fries van 12 jaar oud, is in december 2017 gevallen. Zij stond in de trailer onder pijnstilling en is gaan hangen aan haar halster toen de balk weggehaald werd. Zij is op haar kont op de laadklep gevallen en schuin er vanaf.
Zij stond snel op en liep rustig mee en liet zich alles ondergaan in de kliniek. Er viel toen niets op aan haar hoofd en hals.
Na een paar dagen weer thuis te zijn maakte zij met haar bovenlip rare bewegingen. Was wel grappig om te zien, niet wetende wat dit veroorzaakte. Bij regen en harde wind begon zij te trekken met haar hoofd naar beneden en ging slingeren met haar hoofd. Dit was in maart zo erg dat de DA haar overwoog te euthanaseren, mede omdat zij leverproblemen had door de ziekte van Lyme. Gedacht werd aan een vergiftiging in de hersenen. Iets in mij zij Niks daarvan, dit zijn 2 verschillende aandoeningen. Ik ben toen gaan zoeken op ‘headshaking hoe behandel je dat’. Ik kwam uit bij vele behandelaren die naast de cranio sacraal ook andere behandelmethodieken wilden hanteren. Bijvoorbeeld een thermische scan maken of etherische oliën inzetten. Deze mensen boden veel, maar voor mij geen goed gevoel. Door puur op de cranio sacraal te zoeken kwam ik bij Joey Philips uit. Met haar op korte termijn een afspraak kunnen maken en in de zomer was mijn paard van haar pijnlijke hoofd af. Joey heeft haar liefdevol 4x behandeld. Joey heeft meegekeken naar haar algehele toestand en geadviseerd met een orthomoleculair voedingsdeskundige over Teske o.a haar lyme en leverproblemen te spreken. Voeding is drastisch gewijzigd en zij krijgt extra aanvullingen aan mineralen en vitamines. Haar gedrag is enorm veranderd, zij heeft meer zelfvertrouwen gekregen en is uit haar cocon gekomen.
Tijdens de behandelingen liet Teske de laatste keer nog eenmaal een tic zien.. Na de droge zomer was het spannend om te zien of het echt weg was. In de regen staat zij weer met hoofd omhoog en graast weer rustig.
Joey : Dank je wel !!!