Nooit gedacht dat ik mijn paard (Delta) van het headshaken af zou kunnen helpen! Het is ongelooflijk, maar waar, dankzij Joey’s cranio sacraal therapie en de holistische therapieën van April Battles. Tijdens de periode van de behandelingen (9 in totaal) zag ik Delta veranderen. De behandelingen maakten in eerste instantie veel in hem los. Hij gaf in het begin behoorlijk wat reactie (net zoals in de homeopathie kunnen de klachten even verergeren) tegelijkertijd zag ik dat hij tijdens de behandelingen al stukje bij beetje fysiek meer in balans begon te komen. Na elke behandeling waren de klachten minder en bleven ze langer uit, om uiteindelijk helemaal uit te blijven.

Ik heb nu een heel ander paard. Zo ontspannen en makkelijk (te rijden en in de omgang) is hij nog nooit geweest! Ik zie en voel dat Delta eindelijk fysiek en mentaal goed in balans is en een tevreden paard is, vrij van spanning of pijn in zijn lijf en hoofd.